Mobiele koffiebar Gent

mobiele koffiebar gent
mobiele koffiebar
mobiele koffiebar gent

Bent u op zoek naar een mobiele koffiebar in de omgeving van Gent? Wilde koffie heeft voor u de ideale oplossing met de koffiebakfiets.

Een bakfiets is veel handiger dan een koffie foodtruck. De bakfiets kan, in tegenstelling tot andere koffie catering foodtrucks, ook binnen op de beurs, het evenement of bedrijfsfeest.

De wilde koffie bakfiets is uniek en op maat gemaakt van de grootste barista van Antwerpen. Hij is prachtig afgewerkt met een bamboe werkblad en blinkende fracino contempo 2 dual fuel espressomachine.

Wilt u iets anders bij de koffie?

Versgeperst fruitsap, artisanaal ijs, brownies, cake, ontbijt… Alle mobiele bar opties en budgetten zijn bespreekbaar. Vertel mij uw wensen en ik maak voor u graag een persoonlijke offerte. De mogelijkheden zijn eindeloos, het prijskaartje niet.

Wist je dat? Zuurstof is de vijand van smaak in vele bereidingen. Door de oxidatie veranderen de moleculen van de gerechten en smaken ze slechter. Daarom smaken versgemalen bonen steeds het beste. En wordt gemalen koffie vacuĆ¼m verpakt
mobiele koffiebar te huur
Verheyen Sam
Barista