barista op locatie aan het werk

Uw Barista

Mobiele koffie bar
mobiele koffiebar

Als u op zoek bent naar een  meerwaarde voor uw evenement dan is een goede barista met een mobiele bar een absolute must. Er zijn nauwelijks mensen die geen koffie of thee lusten. De sfeer die het zwarte goud met zich meebrengt, is de ideale manier om uw gasten in de juiste stemming te krijgen.

Sam is de uitvinder, oprichter en barista van Wilde Koffie, de maatschappelijk verantwoorde koffiebar.

Over koffie kan je nooit genoeg weten. Daarom blijft Sam altijd bijleren. Hij volgde barista bij Caffènation, proeven bij international tea&coffee academy en  latte-art bij voormalig barista kampioene Melanie d’ Nunes.

Door enkele strategische vragen kan hij steeds bepalen welke koffiespecialiteit u wilt.

Ook als freelance barista is Sam beschikbaar voor uw café of evenement.

Met een grote glimlach ontlast Sam u graag van alle zorgen omtrent uw feest. Al het afval van Wilde Koffie is composteerbaar of recycleerbaar. 

Daarom is Wilde Koffie de ideale keuze voor uw evenement.

barista te huur
freelance barista
koffie foodtruck huren
Wist je dat barista het Italiaanse woord is voor barman? In Italië schenkt een barista alle dranken. In de andere talen is het echter iemand die een grote expertise heeft omtrent koffie, koffiemachines en latte art
mobiele koffiebar te huur
Sam Verheyen
Barista
6 days ago

Tien opdrachten op tien dagen, meer dan duizend tevreden klanten! Uw barista is gelukkig. #meetmarcel #mobielekoffiebar #mobielekoffiebeleving

1 week ago
Tijdlijnfoto's

Wilde koffie verwent heel het weekend de leuke klanten van @lune_lautre prachtige kledingwinkel!

Sluit Menu