Een mobiele koffiebakfiets op uw bedrijfsevenement

Uw werknemers in de bloemetjes te zetten of een meerdaagse beurs organiseren, Wilde Koffie zorgt voor de gezelligheid!

Een bedrijfsfeest met verse koffie.

Iets te vieren met het bedrijf? Verjaardag? Goede resultaten? Afscheid van een collega, promotie of gewoon je werknemers trakteren? Het kan allemaal met wilde koffie. Een bedrijfsfeest kent veel voordelen. Het is een mooie manier om medewerkers extra in het zonnetje te zetten en teambuilding te ondersteunen.

Service zonder zorgen dankzij uw barista.

Ik heb veel ervaring in de event sector en als mobiele barista. Daardoor kan ik situaties erg goed inschatten en jou, als opdrachtgever, maximaal ontlasten. Wilde koffie is er zeker van dat u allicht al zorgen genoeg heeft.

Het opgewekte gevoel van koffie moet van de cafeïne komen, niet van de stress!

De zogenaamde koffieautomaatgesprekken.

De gesprekken bij de koffieautomaat zeggen soms meer dan een vergadering. Bovendien zou menig werknemer hier meer tijd willen besteden. Helaas is de koffiemachine in een bedrijf vaak van iets ‘andere’ kwaliteit . Des te leuker om je personeel met luxe koffie te verrassen. Bovendien houdt koffie je scherp.

 

koffie foodtruck catering
Nike organiseerde tijdens een intern logistiek project een Data Café. Hier konden werknemers op informele wijze hun opmerkingen doorgeven tijdens een koffiemoment.
Warme dranken warme gevoelens

Meer dan enkel koffie.

Van koffiekoeken tot mocktails.

Vergeet zeker niet te vragen welke opties er allemaal beschikbaar zijn qua ontbijtcatering en dessertcatering voor uw bedrijfsontbijt of -feest. 

 

De voornaamste prioriteit is dat je gasten zich geweldig voelen in jouw bedrijf. 

Per drankje schenkt wilde koffie  tien cent aan zijn goede doel. Zo doe ik veel meer dan alleen catering.