koffietruck

Een koffietruck?

koffietruck

Een bakfiets is beter!

Een bedrijfsfeest met verse koffie

Iets te vieren met het bedrijf? Verjaardag? Goede resultaten? Afscheid van een collega, promotie of gewoon je werknemers trakteren? Het kan allemaal met Wilde Koffie. Een bedrijfsfeest kent veel voordelen. Het is een mooie manier om medewerkers extra in het zonnetje te zetten en teambuilding te ondersteunen.

mobiele koffiebar

Wilde koffie verzorgt uw klanten en personeel op uw bedrijfsfeest

De gesprekjes bij de koffiemachine op het werk, een onmisbaar moment op de werkvloer. Koffie zorgt voor een informele sfeer en ontspanning en is bij uitstek een goede keuze om op uw bedrijfsfeest te serveren. Iedereen kan zelf zijn of haar favoriete koffie bestellen en maakt van dichtbij mee hoe de koffie vers wordt bereid terwijl u wacht.

mobiele koffiebar

Service zonder zorgen dankzij uw barista

Sam heeft veel ervaring in de event sector en als mobiele barista. Daardoor kan hij erg goed situaties inschatten en u, als opdrachtgever maximaal ontlasten. Wilde koffie is er zeker van dat u allicht al zorgen genoeg heeft.

Het opgewekte gevoel van koffie moet van de caffeïne komen, niet van de stress!

De zogenaamde koffieautomaatgesprekken

De gesprekken bij de koffieautomaat zeggen soms meer dan een vergadering. Bovendien zou menig werknemer hier meer tijd willen besteden. Helaas is de koffiemachine in een bedrijf vaak van iets ‘andere’ kwaliteit . Des te leuker om je personeel met luxe koffie te verrassen. Bovendien houdt koffie je scherp.

Maar ik drink geen koffie!

Er is altijd wel iemand die niet zo graag koffie lust. Iemand die superproever is reageert bijvoorbeeld veel harder op de smaak van koffie. Superproevers hebben veel meer smaakpapillen en ervaren smaken dus veel intenser.

Maar een goede gastheer is op alles voorbereid. Naast een ruim assortiment verse thee en versgeperst fruitsap heeft wilde koffie ook een mocktailbar. 

koffieprinter
koffie

Is het alleen maar een bar?

De liefde gaat door de maag is een uitdrukking die zich erg vlot vertaald in vele talen en culturen.

  • Le véritable chemin pour toucher le coeur d’un homme passe par son estomac.
  • The way to a man’s heart is through his stomach.

Of de geemancipeerde versies:

  • L’amore passa per lo stomaco.
  • Liebe geht durch den Magen.

We stellen hier een zekere rode draad vast. 

Vergeet daarom zeker niet te vragen welke opties er allemaal beschikbaar qua ontbijtcatering en desertcatering voor uw bedrijfsontbijt of feest.

De voornaamste prioriteit is dat uw gasten zich geweldig voelen in uw bedrijf. Zowel via bewuste als onderbewuste weg wilt Sam hiervoor zorgen.

 

Per drankje schenkt wilde koffie ook tien cent aan zijn goede doel. Zo doen we veel meer dan alleen catering.

espresso machine verhuur
espressomachine huren
shutdown koffiebar
koffiebar teambuilting
Nike digitaliseert de volledige interne logistiek. Via het data café kunnen alle werknemers één keer per maand op informele wijze hun opmerkingen doorgeven.
mobiele koffiebar te huur
Verheyen Sam
Organiser
mocktails catering

Wat zijn mocktails?

Mocktails zijn hip! Een ideale manier op alcoholvrij toch de smaaksensatie van een aperitief te ervaren (zonder de kater). Een absolute win-win situatie voor zowel werkgever als werknemer. 

 

Sam werkt hiervoor onder andere samen met de specialisten van de mocktailclub. Zij zijn experts in het domein en garanderen zuivere eigenbereide mocktails zonder bewaarmiddelen. We serveren ze in prachtige geslepen glazen voorzien van eetbare rietjes en de aangepaste botanicals.

 

Ik durf te wedden dat er over het feest nog lang over zal gesproken zal worden, aan de koffieautomaat bijvoorbeeld.

Vergelijkend onderzoek heeft uitgewezen dat de effecten van een mobiele koffiebar of een mobiele bar met alcohol aanzienlijk kunnen verschillen.

 

U kan bij Sam ook een volledige mobiele bar met alcohol (bier, cava, Irish coffee’s, cocktails…) bestellen. Ik voer graag het vergelijkend onderzoek met u uit.

koffiekar
Sluit Menu