FAQ

De bakfiets is 110 cm breed en 330 cm lang. 

Als bescherming tegen regen en zon is er een mooie tent ontworpen.


Verder heb ik ook de minibar ontwikkeld. Dit is de kleinste mobiele koffiebar die je kan huren.

Zeker niet, ons standaard menu bevat reeds het volgende: cappuccino, latte, espresso, kwaliteitsthee, chocolademelk, chai en verse gemberthee.

 

‘Wilde’ iets meer?

Bij kleinere events verzorgen we soms de volledige catering. Van ontbijt over high tea tot aperitief.

We denken graag met je mee.

Nee hoor, bij wilde koffie houden we van een uitdaging! Zo mochten we vorig jaar al het personeel van de 7 ZNA ziekenhuizen in de watten leggen. Met 4 mobiele koffiebars tegelijk en 12 baristas serveerden we toen meer dan 3000 drankjes op 8 verschillende locaties op 1 dag.

Absoluut, met 2 koffiebakfietsen, 6 koffiemachines, 3 barmeubels en onze trailer vinden we steeds een oplossing op uw maat.

Wanneer de bakfiets buiten staat, kan hij op gas en batterijen draaien. Als hij binnen staat, heeft hij 1 stopcontact met 16 ampère nodig. Dit is standaard aanwezig in elk huis of bedrijf.

Onze bakfietsen  zijn voorzien van een waterreservoir van 50 liter. De andere bars hebben een snel wisselbaar waterreservoir van 20 liter.

Elke klant en elke opdracht zijn uniek. Het antwoord op jouw vraag dus ook. De minimumprijs kan ik je wel vertellen. Voor 450 euro exclusief btw kan ik je  twee uur een onbeperkt aantal koffiespecialiteiten serveren.

De bakfiets van 400 kg wordt gebracht met de Wilde Koffie bestelwagen. 

mobiele koffiebar

Nog vragen?

Contacteer ons voor een gratis offerte