Popcycle

De ijsjesbakfiets brengt heerlijk artisanaal ijs met vers fruit.

Plezier is gezond!

Van jong tot oud, iedereen is blij met een lekker ijsje. De ijscreaties van popcycle worden gemaakt met vers bio-fruit. Ze zijn dus veel gezonder dan het traditionele roomijs.
De ijsjes worden op ambachtelijke wijze gemaakt in het popcycle atelier aan de idylische centers  in Antwerpen. Kleurstoffen en bewaarmiddelen passen niet binnen deze filosofie. Veel vers fruit en zelfs groenten zijn de belangrijkste ingrediënten van de ijscreaties.

Een ijskar maar dan ecologisch

Een ijsbakfiets is zoveel handiger  dan een traditionele ijscokar. Het is veel leuker om vlakbij je klanten, buiten in het zonnetje, te werken. Met een ijsbakfiets kan je gemakkelijk binnenrijden in een bedrijf of zelfs in je tuin voor een babyborrel. Kortom: veel voordelen en weinig vervuiling!

Deze ijsjes op jouw bedrijf of feest?

Met de bakfiets kom  ik met veel plezier jouw feest, collega’s of familie verzorgen.

Rond Antwerpen kan ik rechtstreeks naar u toe komen. Om de rest van Belgie te bedienen, heb  ik de wilde koffie bestelwagen ter beschikking.

Benieuwd naar de prijs?

Zet je zaak extra in de kijker.

Wil je de klanten van je winkel laten proeven van de kwaliteit van  je producten? Met een ijslollie waarin jouw fruit verwerkt zit, zijn de klanten meteen overtuigd. Dit concept zal deze zomer uitgerold worden bij één van de grootste supermarkt-ketens in België.

Voor elk merk denkt popcycle enthousiast mee na over hoe we voor jouw product smakelijke en goede herinneringen kunnen creeëren. De mogelijkheden zijn eindeloos, het prijskaartje niet.

Zelf ijsjes verkopen?

Wil je graag verdeler worden van deze heerlijke ijscreaties? Aarzel dan niet om me te contacteren.
Je kan kiezen of je de ijsjes afhaalt of laat leveren in je bedrijf of restaurant. In beide gevallen reserveer je best tijdig, want als de zon schijnt dan slinkt de voorraad snel.