Mobiele koffiebar Brussel

Verwen uw gasten met de koffiebakfiets.

Op het SAP bedrijfsfestival in Tour en Taxis te Brussel kon het Wilde Koffie team haar volle vermogen ontplooien. Met 2 mobiele koffiebars en 2 barista’s werden honderden koffies per uur geserveerd. Dit alles werd geschonken vanuit een koffiebakfiets en een mooie mobiele espressobar.

 

Verder werkt Wilde Koffie in Brussel samen met studentenverenigingen om de studenten elk jaar tijdens de examens een hart onder de riem te steken.

 

De wilde koffie bakfiets is uniek en op maat gemaakt van deze grote, vlot drietalige barista. Hij is prachtig afgewerkt met een bamboe werkblad en blinkende fracino contempo 2 dual fuel espressomachine.

 

mobiele koffiebar
espressomachine huren
koffietruck

Wilt u iets anders bij uw koffie?

Versgeperst fruitsap, brownies, artisanale ijsjes, ontbijt… Alle mobiele bar opties en budgetten zijn bespreekbaar. Vertel mij uw wensen en ik maak voor u graag een persoonlijke offerte.

mobiele koffiebar brussel
Wist je dat? Zuurstof is de vijand van smaak in vele bereidingen. Door de oxidatie veranderen de moleculen van de gerechten en smaken ze slechter. Daarom smaken versgemalen bonen steeds het beste. En wordt gemalen koffie vacuüm verpakt.
mobiele koffiebar te huur
Verheyen Sam
Drietalige barista