Pop-up bar

Heeft u een leuke winkel waar u uw klanten iets extra wilt aanbieden? Tijdelijke leegstand of een ander probleem dat u wilt oplossen met een mobiele bar? Wilde koffie heeft al een eerste leuke pop-up ervaring achter de rug.

In oktober 2018 had het winkelcentrum Grand Bazar plots een groot probleem. Door failissementen was er geen enkele horeca meer. En dit op een geweldige locatie in het centrum van Antwerpen.

Het winkelcentrum heeft toen snel gereageerd. De wilde koffie-bakfiets werd gecontacteerd en nauwelijks twee dagen later heb ik er een pop-upkoffiebar geïnstalleerd.

Gedurende 6 weken stond er elke dag een mooi terras op het middenplein van het winkelcentrum. Elke avond werd het volledige terras en de bakfiets verwijderd en opgeruimd.

Tijdens de laatste week van de pop-up hebben de klanten van de bakfiets zelfs nog een petitie gestart om er een permanent feit te maken. Ik was echt vereerd dat mijn klanten zoiets voor mij wilden doen. Helaas is een pop-up nu eenmaal tijdelijk.

Uit dankbaarheid voor deze kans heb ik nog enkele weken geholpen in de Gold Bar van Grand Bazar. Deze pop-up steunde de make-a-wish foundation en heeft € 5000 kunnen doneren aan dat goede doel. Ikzelf kon voor het eindejaar ook al € 1188 doneren aan mijn eigen goede doel.

Zo werd december 2018 een bijzonder hartverwarmende maand.

 

Sinds 2019 is er ook de mogelijkheid om een koffiecontainer in te schakelen voor een pop-up dit is ideaal om buiten te gebruiken. Je kan als je wilt zelfs een volledige zomerbar uitbaten uit deze uitgeruste container.

Hebt u zelf een idee voor een pop-up? Aarzel niet om mij te contacteren. Alles is bespreekbaar en ik praat graag.