Partners

Wilde koffie werkt samen met enkele geweldige bedrijven voor geweldige creaties. Ook de kwaliteit en continuïteit blijven gegarandeerd door mijn eerste partner:

Betrouwbaarheid is voor mijn mobiele koffiebar natuurlijk uitermate belangrijk. Daarom koos ik als leverancier van mijn koffie technologie voor generation coffee. 

Een koffiebakfiets stelt namelijk enorm hoge eisen aan de koffiemachine. Dankzij de optie om op gas te verwarmen kan de bar volledig onafhankelijk van stroom of water functioneren. De volledige koffiebar legt elk jaar meer dan 10.000 km af in de bestelwagen. Vergeleken met een koffiemachine in een koffiebar heeft de machine van wilde koffie een avontuurlijk leven.

Panne kan dus voorkomen en moet dus steeds zeer snel opgelost worden.

Gelukkig heeft Rick van generation coffee inmiddels een heldenstatus door zijn reparatie snelheid. Meerdere interventies waren er reeds noodzakelijk.

  • Op een vrijdagavond stond Rick binnen de twee uur ter plekke op het festival in de ardennen met een vervang grinder.
  • Op een zondagochtend vroeg stond hij supersnel in Mechelen met een volledige vervang-machine.

Zo is de betrouwbaarheid van wilde koffie gegarandeerd. Dit alles voor een scherpe prijs, zo kan ook ik voor mijn klanten de beste prijs blijven garanderen.

Ondertussen heb ik ook een tweede mobiele koffiebar zodat we helemaal zeker onze klanten goed kunnen bedienen.

In de magnifieke polyvalente event ruimte ‘Het Xpand’ worden hele knappe leadership inspiration sessie’s georganiseerd. De teamleaders van een heel groot sport-distributiecentrum in de Kempen komen allemaal samen om de neuzen in dezelfde richting te zetten. 

De zaal heeft grotere en kleinere ruimten. In deze ruimtes gaan de teams in kleinere groepen verder de thema’s uitdiepen. Tijdens en tussen de sessie’s lokt de geur van versgemalen koffe hen regelmatig naar de koffiebakfiets. Deze is in thema en de  volledige dag ter beschikking om de mensen te verwennen.

Ook de bar van het X-pand zelf is volledig omgetoverd tot Frans café. Met de jazzmuziek en brandende  kaarsen waan je je bijna in Montmartre. Je wandelt binnen in een andere wereld.

Dit is hoe een heel groot bedrijf op een aangename manier de visie en waarden van hun bedrijfscultuur deelt, zonder ze op te dringen. De setting maakt dat de waarden vlot geabsorbeerd worden. 

Doordat de waarden van bedrijf en personeel gedeeld zijn creëer je de job-loyaliteit en zingeving die in de hedendaagse professionele omgeving vaak zoek is.

Een win win situatie voor alle partijen!

Mobiel sanitair en evenementen. Voor vele festivalgangers klinkt het als een onaangename en niet ecologisch. Dat is dus absoluut niet noodzakelijk dankzij de verschillende opties van ‘la taupe au guichet’. Met deze droge wc’s kan u op verzorgd sanitair rekenenen tijdens uw evenement.

U kan ook een installatie aankopen voor uw (buiten) verblijf.