Feest zonder alcohol = feest zonder zorgen!

mocktails
mocktails
bedrijfsfeest zonder alcohol
mocktails
mocktail

Heeft u graag dat uw gasten de controle niet verliezen? We hebben allemaal wel eens een situatie gehad waar alcohol de sfeer ‘niet bevorderd’.

Voelt u zich verantwoordelijk als uw gasten na afloop van het evenement nog de wagen in stappen?

Moet uw personeel nog terug aan de slag op de werkvloer na het vieren van de uitstekende kwartaalcijfers?

Het antwoord is eenvoudig.

U hoeft geen alcohol te schenken om een goede gastheer te zijn!

Het belangrijkste dat u, als goede gastheer wilt doen is natuurlijk een goede en verzorgde indruk laten op uw gasten. Sam zorgt met zijn mobiele bar zonder alcohol ervoor dat alles verzorgd is tot in de puntjes.

Wat je qua effect en smaken zeker wilt hebben zijn opgewekt en origineel.

Je wilt namelijk dat je gasten al snel vergeten dat je een ‘onbeschonken’ sfeer wilt scheppen. Mocktails zijn hiervoor de ideale oplossing. 7 verschillende smaken, stuk voor stuk super originele combinaties als: rode biet-gember, citroengras-chili en framboos-lavendel afgewerkt met de juiste botanicals. Dit alles geserveerd in een mooi geslepen glas met een eetbaar rietje brengt uw gasten alsnog in de zevende hemel.

Ook vers fruitsap en smoothies zijn natuurlijk heerlijk en gezond. 

Als kers op de opgewekte taart kan een koffiebar ideaal zijn. De beste kwaliteit espresso en cappuccino afgewerkt met latté-art. Maar verder ook heerlijke vegan chai en verse thee.

Nu uw gasten de smaak te pakken hebben rest ons het nog af te sluiten met een goed gevoel! Per drankje geeft wilde koffie tien cent aan het goede doel. Zo gaven we in 2018 €1200 aan ons goede doel. Wil jij dit record mee verbreken in 2019? We storten tijdens de warmste week!

vieren zonder alcohol
receptie zonder alcohol
mocktail